Corona Sales Boost

Verkopen tijdens lock-downs

Verkopen en doelstellingen halen tijdens de Corona crisis… is het voor u een uitdaging of een opportuniteit? Neem de kans om nu uw commerciële vaardigheden te boosten en je pijplijn te vullen.

95,50 incl. BTW

Categorie:

Gedurende de eerste lock-down kregen wij de vraag van verschillende klanten om sales boost trainingen te geven. Dit zorgde ervoor dat hun verkopers de commerciële  COVID-19 bezwaren efficiënter konden counteren en digitaal aan de slag gingen in prospectie door o.m. LinkedIn te gebruiken als commercieel wapen. Met mooie resultaten als gevolg.

U kan nu ook genieten van deze aanpak dankzij ons self-learning pakket opgesteld met de ervaring van onze trainers en crisis sales managers.

Waarom zou u dit moeten aanschaffen ?

  • Omdat u creatief wilt zijn om efficiënt te verkopen tijdens COVID Lock-downs.
  • Omdat u als sales manager uw verkopers nieuwe inzichten wenst te verschaffen om digitaal te verkopen aan de hand van LinkedIn.
  • Omdat u als verkoper uw LinkedIn salesprofiel slagkracht wil geven om (meer) leads te genereren en zo uw pijplijn te blijven vullen.

In dit self-learning pakket ontvangt u

  • Verkopen tijdens lock-downs : Corona Sales Boost. Een volledige training die u kan gebruiken en/of delen met uw team over hoe digitaal uw prospecten te benaderen met gebruik van LinkedIn en video conferencen. (inclusief oefeningen in social selling)
  • Hoe krachtig is uw LinkedIn profiel? Een volledig assessment om de LinkedIn profielen van uzelf en/of uw verkopers te toetsen op commerciële weerbaarheid en of  het op de juiste manier gebruikt wordt .

95,50 incl. BTW

Categorie: