HR expert An Struelens versterkt het team van VAH Consulting vanuit Spanje.

HALLE – Het training en advies kantoor gevestigd in Halle blijft doorgroeien. Met An Struelens komt er een nieuwe HR expert bij die Marketing & Sales ondersteuning zal aanbieden voor de verschillende trainers. En dit helemaal digitaal (remote) vanuit Spanje.

Als HR consultant & manager in diverse HR domeinen bij bedrijven als BNP Paribas Fortis heeft An na 24 carrièrejaren een mooie pakket aan kennis en kunde opgebouwd en weet ze waarover ze spreekt als het gaat over opleidingen en coaching.  Ze woont en werkt remote met als thuisbasis het warme Tenerife, maar is daarom niet minder geconnecteerd met onze business. Dankzij haar expertise en vlotte pen kan ze zich uitleven in diverse projecten. Meewerken aan de structuur van bestaande opleidingen of het copywriten van nieuwe trainingen? Graag! Ze kan er duidelijk haar “ei” in kwijt.

“We weten allen dat het harde werk achter de schermen van een bedrijf nét zo belangrijk is als de frontman (or woman!) aan het roer.” , verklaart zaakvoerder Gauthier Van Assche  Naast het geven van opleidingen zijn onze trainers en medewerkers ook actief in organisaties als adviseurs, sales coach, interim managers. Zodoende zijn ze steeds met beide voeten in de realiteit van het terrein. You can talk the talk, but you have to also walk the walk .” Zo is An, naast deze job ook loopbaancoach van opleiding en begeleidt ze sinds enkele jaren mensen privématig als freelance datingcoach.

Indien u meer informatie wenst over de inhoud, kan je steeds vrijblijvend een afspraak aanvragen.