Eén van onze personeelsvoordelen: Meet Gauthier Van Assche, onze commerciële coach!

Hij kon er zelf gelukkig wel mee lachen toen ik hem één van onze personeelsvoordelen noemde!

Maar eigenlijk is dat ook effectief zo, want als je met een commercieel probleem zit, een product nog niet zo goed kent of te maken hebt met een klacht, is het superhandig als je op een commerciële coach kan rekenen. En dat is precies waar Gauthier je met raad en daad bijstaat.

Gauthier werkt nu meer dan 10 jaar voor Comfort Energy en organiseert er verkoops- en commerciële trainingen. Hij doet er alles aan om de collega’s alle mogelijke productkennis bij te brengen. Ook de commerciële kneepjes van het vak zullen hierbij niet ontbreken.

Hij brengt het team kennis en techniek bij zodat ze de klant met vertrouwen te woord kunnen staan. Dat draagt bij aan onze waarden: ownership en ondernemerschap!

Gauthier is zelf iemand die vleugeltjes krijgt als collega’s hun doelstellingen behalen en als hij ziet dat klanten tevreden zijn. Hij zet in zijn opleidingen dan ook heel erg in op kwantitatieve en kwalitatieve skills.

De meest voorkomende vragen die Gauthier voorgeschoteld krijgt, zijn heel divers van aard. Dat kan gaan van ‘Hoe pak ik dit commercieel project aan?’ als ‘Kan je mijn team helpen om de doelstellingen te behalen?’ Maar hij wordt ook regelmatig op pad gestuurd om samen met een klant de opportuniteiten te bekijken.

bron: https://jobs.hascoinvest.be/nl/inspiratie/onze-troef-onze-commerciele-coach-gauthier

HASCO INVEST
Hasco Invest is een onafhankelijke en private familiale holding opgericht in 2010 met een omzet van > €500 miljoen.

Indien u meer informatie wenst over de inhoud, kan je steeds vrijblijvend een afspraak aanvragen.